Yöneticilere Açık Çağrı (20 Aralık 2002)

DEVLETİMİZİN KARAR MEKANİZMASINDA BULUNANLARA AÇIK ÇAĞRI

Irak'a bir askerî harekât, ABD ve İSRAİL  menfaatlerinin teminine matuftur.  Türkiye'nin bu harekâta katılması için hiç bir haklı nedeni yoktur.  Kısa ve uzun vadede, Türk ve Müslüman Milletler için telafisi imkânsız zararlar ortaya çıkacaktır.

 

Bu harekâtında ABD'nin ; T.C. Devletinin  topraklarından ve imkânlarından yaralandırılmasına, bir vatandaş olarak,  katiyen razı değilim. Bunun önlenmesi için ödenmesi gereken maddi ve manevi bedelin, payıma düşen kısmını, seve seve ödemeye hazırım.

Bu Harekât nedeniyle; Ülkemizin evlatlarının ölümünden ve Komşu Ülkenin masum insanlarının görecekleri zarardan, T.C. Devleti Topraklarının kullanılmasına müsaade eden Yöneticilere gelecek fayda ve VEBALE ortak olmak istemiyorum.

Zalime,Güçlü olduğu için, TABİ OLMAKTAN ne zaman vazgeçeceğiz?

 

Zulme uğrayan MAZLUMLARIN yanında ne zaman yer alacağız?

Mazluma karşı zalime mani olamıyorsak,kesin TARAFSIZLIK göstermeyi ne zaman bileceğiz?

Haksızlıkla mücadelede, HAKKIN yanımızda olduğunu ne zaman öğreneceğiz

Bütün dileğim, düşünce ve değerlendirmelerimin, Karar Mekânizmalarında yankı bulmasıdır.  Saygılarımla.

20 ARALIK 2002

Adnan TANRIVERDİ

Emekli Tuğgeneral

Not: Yukarıdaki çağrı, 20Aralık 2002 tarihinde; Sn. Cumhurbaşkanı, Sn.TBMM.  Bşk., Sn. Başbakan, Sn.AKP Gn.Bşk., Sn. Gnkur.Bşk. ve Millet Vekillerine, e-mail adresleri vasıtasıyla gönderilmiştir.

Paylaşmak ister miydiniz?

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn